God Musik I Dårlig Film

2.0
Knap så succesfuld og løgnagtig reklamemand (Gooding) rejser fra New York, til en lille by sydpå, for at modtage en arv, som han opdager han kun kan modtage hvis det lykkes ham at samle et gospelkor og få succes med det.

Tillad mig at være lidt skeptisk fra starten, med en film som MTV (jeg har aldrig haft høje tanker om deres Tv-kanal) har været med til at producere, men en chance skal den dog have. Dette viste sig desværre at være en chance den ikke udnyttede på ret mange punkter.

Historien er dybt forudsigelig, hvad der måske kunne tilgives hvis den havde været morsom og romantisk som meningen har været, men det er den ikke.

Gooding kan ikke levere varen og sangerinden Beyoncé er måske sød, men har ikke en rolle der kan karakteriseres som en rolle.

I hele filmen er der stort set heller ikke et godt optrin, man gider spilde et grin eller blot et stille smil. Filmens eneste aktiv, der forhindrer den i at få bundkarakterer, er at den indeholder så meget svedigt, svingende og underholdende musik, at man ikke når at slukke før tid.

Det er glat produceret og skematisk Hollywood-metervare uden bid og endda i den dårlige ende for denne forslidte genre, der blot kører derudad, uden tanke for om det i det hele taget har lidt at byde på, som selv den mindst krævende del af publikum kan more sig over.
The Fighting Temptations