Shark Tale (org. version).

2.0
Ekstremt overfladisk, historien er helt igennem tynd, i den grad forudsigelig og ligefremt kvalmene.. Det er mildt sagt Ufatteligt at filmen overhovedet har fået lov at blive til noget, "in the first place"!

Ellers er den bare fyldt op med rappe replikker, proppet med utallige ligegyldigheder og, ikke mindst, en helt bunke af stolte, smarte og meget uinteressante personligheder. (Will Smith, Jack Black, Angelina Jolie, Robert De Niro, Martin Scorsese, Renée Zellweger) "Thumbs Down".

Skuespillerne der har valgt at medvirke, med noget ellers så uskyldigt som at ligge stemme til animation, spiller virkelig forkert og elendigt (de spiller simpelthen helt ud!). Ja, og det de viser virker næsten helt utilgiveligt, på én som moi!

Jeg tror vitteligt aldrig at de kommer til at opnå nogen form for ordentlig/ oprigtig respekt, ved moi nogensinde igen (for fremtiden!).

Selve Handlingen, der er den ultimativt tyndeste kop suppe, er helt og aldeles til grin, og der menes ikke på den gode måde, men utilsigtet!

Hensigten må jo, for så vidt, egentlig være at underholde folk (Børn og voksne), men det lykkedes heller ik!, hvis man spørger moi..

Ingen gode pointer og ingen god morale, "what so ever", er at finde i denne Animations- komedie, ellers fungere det i hverfald ik efter hensigten (som sagt tidligere!).

Ellers nogle rimeligt flotte animationer og omgivelser, uden at være nyskabende på nogen måde, de har skabt til filmen. Hele det overfladiske aspekt og den baggrund, altså omgivelserne, hvori den latterlige (pænt udtryk) og overdrevne historie finder sted, og udspiller sig selv.

For at udtrykke det enkelt (kort og simpelt), så er det jo et optisk bedrag, og et af den slags der virkelig har sat sig ind i hvordan man bedst muligt og effektivt manipulere sit publikum med sine virkemidler, som desuden fungere elendigt hvis man er i stand til at gennemskue det, for i bund og grund er det ikke andet, end det rene nonsens (mildt sagt!).

Jeg vil på forhånd advare folk om filmen, siden det ikke lykkes filmen at indfri selv de mest basale og simple forventninger, såsom en vis underholdnings værdi, som den ikke en gang besidder (eller jo, måske ufrivilligt!).

Alle de opbrugte pointer og klichéer er set mindst 100 gange før, og falder i den grad til jorden, som de mest indholdstomme sekvenser (ever!).

Det virker næsten umuligt at se nogen som helst lyspunkter, overraskelser eller glæder ved at overvære dette misbrug og denne grove voldtægt af animations- mediet som en udtryksform og kunstart, der ellers somregel bliver brugt, i den gode sags tjeneste, til at fortælle eventyr og fabler (for Børn og voksne).

Èn af de ringeste film jeg kan komme i tanke om at have set i dette år, indtil videre, i samme lave klasse som 'Alexander' var at opleve. Jeg er skuffet!

P.s. Dreamworks reklamerer for Coca Cola, det er scu da Usmageligt! :-(

Men, men, ubetydelig og meget hurtigt glemt igen (forhåbenligt!). Sí. (N)
Stor Ståhaj (org. version)