Fantastisk!

6.0
Denne film er et rigtig mesterværk, og måske den bedste efterfølger nogensinde. Faktisk synes jeg at den er bedre end 1 eren, pga. at der er masser af action, i forhold til 1 eren. Alien var mest med gys, og skræk, som fungerede rigtig godt. Aliens handler mere om gys, og action.

Noget jeg synes gør filmen god, er at den er så utrolig spændende. Man sidder hele tiden på kanten af stolen, især når de scener med de "motion trackers".(mener de hedder det)
Når de bruger dem, for at opfange bevælgelser, så ryger pulsen op. "pip pip piiip" Genial ide!

Skuespillerne gør det selvfølgelig skide godt, med Sigourney Weaver i hovedrollen. Hun er skabt til den rolle. Men en anden person som man skal lægge mærke til er bill paxton, som "Don" også nævner. Han er den rapkæftede soldat der tror han kan det hele. Han er hyllende morsom, med alle de gode replikker. Han starter som en blærerrøv der tror han kan alt. Han kommer altid med smarte og sjove bemærkninger. Men efter at de Aliens har angrebet bliver han fuldstændig hysterisk og skide bange. Det er på det tidspunkt han er sjoveste. Han flipper helt ud, og råber og skriger. "WE´RE DOOMED".. "GAME OVER MAN, GAME OVER"
Til sidst ender det så med at han overvinder hans frygt, og går amok på rumvæsnerne.

Så Aliens indeholder alt hvad man kan forvente, for det er nemlig en top underholdningsfilm. Den er både, uhyggelig med gode effekter, spænende og med masser af action og en dejlig portion humor, ikke mindst af bill paxton!

James Cameron har gjort det så godt med Aliens at den vil aldrig blive glemt!!!
Aliens - det endelige opgør