- Vreden er din fjende -

3.0
Jævn komedie hvor grinene ikke just er store, men som alligevel er ganske fornøjelig på sine egne præmisser.

Filmen har sine gode humoristiske øjeblikke, men lever mere på den finurlige historie, som absolut kunne være fortalt værre og mere trivielt, end det er tilfældet her. Det forbliver charmerende, hvilket dog hovedsagligt skyldes en morsom Jack Nicholson, som slet ikke hører hjemme i en film som denne, men for hvem det tilsyneladende er umuligt at levere en dårlig præstation. Han er naturligvis set mere veloplagt end her, men han formår alligevel at løfte filmen meget mere, end den i virkeligheden fortjener.

I den anden rolle ses Adam Sandler i en for ham typisk rolle og film for den sags skyld. Han er bestemt set værre, men særlig morsom er han nu ikke (måske lige med undtagelse af en forrygende sangscene, hvor ”West Side Story”-klassikeren ”I Feel Pretty” bruges som terapi). Morsom assistance fås derimod i birollerne, hvor John Turturro er sjov som voldsmand med mindreværdskomplekser, mens Woody Harrelson giver den som tyskfødt transvestit.

Men ellers en udmærket komedie, der byder på et par gode grin, men som desværre også kan virke lidt tam, hvor en lidt mere grovkornet humor nok havde pyntet. Trods skavankerne er filmen dog blåstemplet, ikke mindst takket være de veloplagte præstationer i skuespillet.
Anger Management