The ring two

4.0
Jeg synes filmen var god. Mere uhyggelig end den første. Den havde bare ikke det der specielle noget over sig som den første. Jeg kan godt lide film hvor de opklarer en masse og sådan. Det var der masser af i den første, men ikke så forfærdelig meget her. Min veninde og jeg sad klimet op af hinanden, fordi der kom hele tiden noget hvor man skulle få et chok.
Jeg synes at scenen med rensdyrene var åndsvag. Men de rensdyr var faktisk godt lavet.
Ang. David Dorfman så spillede han forrygende. Han spillede den rolle så godt. Han så så mystisk ud og han var så mystik. Lige sådan det skulle være.
Læste noget med at Samara Morgan ikke var skræmende mere.. men det synes jeg altså! hehe. Det er nok fordi jeg ikke er så gammel. Det var da skummel da hun så det der lig i starten, og så kommer Samara og tager fat i hende og siger "I found you". Det var virkelig klamt! Jeg synes virkelig hun er skræmmende. Mere skræmmende end en eller anden morder med en motorsav og masser af blod på tøjet og i ansigtet? Men okay.. Min veninde og jeg sad og grinede total da Rachel (Naomi Watts) skulle op af den brønd, og så var Samara efter hende. Øj, Samara så komisk ud! Det var da helt vildt! Hendes arme og ben var da ved at gå af led? Og så da Rachel endelig er oppe. "I'm not your fucking mother" hehe.. det var godt.
Men ja, ja.. Jeg synes filmen var god og den skræmte mig! Men jeg tror det er fordi jeg ikke er så gammel.
The Ring 2