No (El)More

3.0
Småsvindleren Jack (Wilson) får arbejde hos dommeren Crewes (Freeman) på Hawaii, møder den smukke unge Nancy (Foster), han forelsker sig i og planlægger at franarre en stor sum penge fra en rig byggeherre (Sinise), for hvem Nancy er elskerinde.

Typisk kringlet, men her forudsigelig og glat Elmore Leonard filmatisering af hans bog af samme navn, der også blev filmatiseret tilbage i 1969 (Elmore kan ikke lide nogen af versionerne).

I denne nye udgave mærker man måske nok hvilket univers vi befinder os i, men selv om filmen har noget af den ”laid back and be cool” stil man må forvente, så er den mere hyggelig end egentlig god og man glemmer den ret hurtigt efter, blandt andet på grund af at den ikke stikker særligt dybt.

Produktionen er gennemført professionel, men historiens drive virker sløvt og mangler en del hjerte og mål, hvad den alenlange liste af kendte ansigter på skuespiller-siden ikke kan ændre meget på, selv om Wilson med vanlig underspillet charme, ikke er dårlig i hovedrollen, trods hans tilsyneladende minimale talent.

”The Big Bounce” er intet stort eller mindeværdigt bekendtskab, måske ikke engang god, men det lykkes den alligevel i den korte spilletid på lige under 90 minutter, at holde en fast, trods den uskarpe fortælling og uengageret instruktion.
The Big Bounce