Elendig efterfølger!

1.0
Det var egentlig kun et spørgsmål om tid, at vi lige pludselig skulle overfaldes med en efterfølger til Emmerichs fremragende første del. Denne efterfølger er efter min mening en af de svageste, hvor absolut intet fungerer. Ikke engang actionscenerne er noget at råbe hurra for, for de er simpelthen så sjusket lavet, at man ikke orker at følge med. Resten er ligeledes elendigt skruet sammen, og når man har Bill Goldberg på papiret (Wrestling) så ved man altså ikke en kæft om at lave film. Og denne film har bestemt ikke bestået eksamen, og jeg vil huske den som en af de svageste efterfølgere nogensinde.

Historien er plat, usammenhængende og ulogisk, og det er hamrende synd, at man har smadret det hele med denne forfærdelige efterfølger. Jeg elskede/elsker den første Universal Soldier, og ideen med at nedfryse soldaterne og bruge dem som dræbermaskiner er faktisk god. Det hele falder desværre ned til jorden her. Rædselsfuld filmoplevelse, som jeg forsøger at glemme.

Van Damme er atter tilbage i rollen, men uden det samme iskolde look, som passede perfekt til ham i etteren. I etteren var han en iskold dræbermaskine, men her er han en venlig farmand?? Hvor lavt kan man synke? Hvordan det er lykkedes Goldberg at medvirke her, ved jeg ærligt talt ikke. Med hans minimale talent, har han altså intet at lave her, og det burde egentlig ikke være tilladt for ham at spille, da han slet ikke egner sig som skuespiller. I dag kræves der åbenbart ikke en film-uddannelse i Hollywood, alle rædsler kan medvirke.

Man kan bruge en evighed på at kritisere denne film, men nu vælger jeg at stoppe, da jeg ikke få det bedre af den grund. 1 stjerne herfra. Det er ikke for sjovt, at filmen er på top 100 over dårligste film – altså på imdb. Hvis man synes, at Titanic sank dybt, så har i ikke set denne her :-)
Universal Soldier: The Return