Advarsel: Frække Antydninger

1.0
Millionær dør i flystyrt, og hans steddatter (Ward) tror hun skal arve alt. Det viser sig at det skal hun ikke, pengene går i stedet for til en fattig, strid kælling (Arcieri), der viser sig at være hans rigtige datter og så ruller intrigerne ellers.

”Wild Things 2” er opbygget nøjagtigt så den følger det samme mønster som den første film, med sex, mord og atter sex og mord, og ja, der er også en fræk trekant mellem to unge piger og en svineheldig stodder.

Det hele er bare værre denne gang, værre som i dårligere. Handlingen er fuld af tvist, det ene mere usandsynligt end det andet, der er intet troværdigt over det her. Det gør nu heller ikke noget, filmen skal jo ikke være realistisk, man skal underholdes af de mange drejninger plottet tager og den spænding der skal ligge i det.

Men det er svært at se igennem historiens store plothuller og de mange drejninger er så forudsigelige som de overhovedet kan være, særligt hvis man har set første film (hvad man ikke behøver, da den her er en selvstædig forsættelse). Man skal bare forstille sig det mest umulige og at ingen er hvad de gør sig ud for, eller opfører sig anstændigt, så har man stort set gættet alt før det sker.

Så denne erotiske thriller er på alle måder totalt værdiløs og den får kun den ene stjerne fordi Ward er så fucking lækker, at man som mand (eller lesbisk) får lyst til at tage sin bedste ven i hånden og rykke til.

Filmen er produceret direkte til DVD.
Wild Things 2