©Overfladisk crap©

1.0
En af de mest pinlige film jeg har set i de sidste par år. Filmen prøver at have en seriøs tone, men det falder fuldstændig til jorden sammen med de fuldstændig utroværdige figurer og skuespil præstationer (Især Phifer og Stiles er belastende). Det er tydeligt for enhver, at Tim Blake Nelson bør holde sig til skuespil og når jeg tænker på denne film, så kommer jeg automatisk til at tænke på en anden skuespiller, som også godt kunne tænke sig at stå på den anden side af kameraet, men som heller ikke har begreb om at opbygge en film. Nemlig Peter Berg. Denne film er nemlig omtrent lige så pinlig og malplaceret som "Very bad things".

Eksempel: F.eks. var der en scene, som fik det til at løbe mig ekstra koldt nedad ryggen af de forkerte årsager. Stiles som igen igen skal spille den sorte fyrs lidt uskyldige pige, som dog stadig er "nede" med lortet, informerer ham om, at han godt må kalde hende for "white bitch" (eller noget i den dur) når de knepper. Jeg var næsten rørt til tårer.

Alt i alt en af de mere pinlige film af denne type. Dog overgået af "Black and white".

Det eneste vedrørende ved denne film er faktisk titlen, som beskriver hvor mange stjerner denne film i virkeligheden fortjener.
O