- Øv! -

3.0
På grund af rollelisten er der automatisk høje forventninger til “The Score”, men desværre er skuespillerne tæt på at være den eneste attraktion ved filmen.

Det er nemlig en ganske ordinær og glat kupfilm, vi her er vidne til. Udmærket håndværk måske men også en meget stemningsforladt og anonym affære.

Største minus er, at der ganske enkelt ikke sker nok i fortællingen. Det er ikke kedeligt, bare uinteressant, og filmen kunne snildt have været en halv time kortere, når plottet er så lineært som det er her.

Og så ærgrer man sig gevaldigt over, at det ikke er blevet til mere end dette, når man nu har samlet tre generationers ypperste skuespillere. Selvom der er arbejdet mere med karaktererne, end der i de fleste røverfilm, så er det på ingen måde en skuespillerfilm, og det medfører derfor nogle ganske ordinære præstationer fra de medvirkende. Brando er faktisk ikke engang værd at nævne, da hans medvirken er meget begrænset.

Men man ser naturligvis filmen for skuespillerne, og når alt er sagt, så er det da udmærket underholdning. Filmen hæver sig bare ikke over det middelmådige, og med en sådan rolleliste må det siges at være skuffende.
The Score