Wow!

5.0
Jeg kom ud af biografen med tårer i øjnene og tanker der fløj rundt. Million Dollar Baby gjorde et stort indtryk på mig og også på resten af biografgængerne netop den aften. Hvad der gjorde filmen fantastisk, var skuespillet og måden filmen var bevægende på. Clint Eastwood er jo, udover at være en fremragende skuespiller, en fantastisk instruktør, der formår at lave film med stof til eftertanke. Personligt er jeg helt vild med Mystic River, som Clint Eastwood også har instrueret, og Million Dollar Baby gjorde ligeså stort et indtryk. Selv dagen efter jeg så den, tænkte jeg på nogle af de mest bemærkelsesværdige scener i filmen, hvilke der er mange af.

Hilary Swank, Eastwood og Morgan Freeman er utrolige i filmen. Hvis I kender det der med, at man glemmer, at der rent faktisk spilles skuespil, så er det den bedste beskrivelse af hvordan skuespillet er i filmen. Hvis I kender det der med, at skuespillerne simpelthen gør det så fantastisk og levende, at man glemmer at det rent faktisk skuespillere og at de står foran et kamera..

Det er meget svært, at forklare hvor fantastisk god filmen var, men jeg kan da kun anbefale at I går ind og ser den.. Det er uden tvivl en af årets bedste film!
Million Dollar Baby