Faldt i søvn....

1.0
Startscene: Flot og smuk kunst
Humor: Nærmest intet. Reddet af sjove barnlige R2, og Ewan McGregors kan liiiige holde skansen med sin ihærdige (læs:krampagtige) forsøg på at holde humøret og humoren oppe.
Historien: Ikke særlig overbevisende beskrivelse af transformationen fra "Den udvalgte" til universets mest onde mand. Dvs. meget vaklende.
Dialog: Jævne samtaler....ingen guldkorn at hente.

Skuespil: Ewan McGregors klarede sig rimeligt overbevisende, Hayden Christensen har unuanceret optræden og vinder desværre ingen ros her. Hmm...selv den smukke kvinde var ikke helt igennem gennemarbejdet med hendes fremtræden på nogen af scenerne. Synd at en smuk kvinde ikke kunne tones bedre frem. Klarede hun sig godt ? Arrrgh....dialogerne var bare ikke fængende og ødelagde den gode stemning, der var ved styarten af filmen. Forventnings glæde....var som gassen der fes ud af ballonen. Ja, så tvang jeg mig selv til at se resten af filmen, og begyndte at blunde...hhmm...virkelig en underlig følelse, når det er en storfilm på højde med "Ringenes Herre".

Sorry folks.....melder det her ud, ikke bare for at være imod strømmen. Men snarere af skuffelse. Starten ville jeg dog gerne have oplevet med 3D-briller ;o) sejt !
Star Wars: Episode III - Sith-Fyrsternes Hævn