Fed, men..

5.0
Star Wars ep. 3 er helt klart en fed film, der kommer op på højde med de gamle star wars film, hvilket de andre 2 nye ikke gør. Men den skuffer mig alligevel.. Den er ikke mørk nok som en del siger. Der er simpelthen proppet for meget humor ind i filmen, og i nogen scener er der ikke brug for humoren. Den virker på en måde lidt tegneserie agtig, og det er en skam.

Mén noget der tæller op, er at der er mange "lightsaber" kampe og det er de fleste folk der vil se det. For når man taler om star wars tænker man også "lightsaber", og de våben har gjort star wars til noget specielt.
Effekterne er helt i top, og kan ikke gøres bedre. Det er også noget de udnytter fuldt ud, med at de kan skaber så flotte effekter i mange scener..

Skuespillet er ikke super, men det er godkendt. Ewan McGregors klarede sig ok overbevisende, mens Hayden Christensen halter lidt. Han virker ikke så troværdig, men det skal da lige siges, at han gør et meget bedre job i denne film, end i Attack of the clones... De andre skuespiller gør det også fin nok ligesom McGregors, men ikke noget ud over det sædvandlige.

Selvom jeg er skuffet over filmen, og mener den kunne have blevet bedre, er den stadig meget god. 5 stjerner her fra.
Star Wars: Episode III - Sith-Fyrsternes Hævn