©Voldens by©

6.0
Helt klart en af årets film - ihvertfald indtil videre.
"Sin City" er en fantastisk oplevelse visuelt og mere stilren film, skal man lede længe efter.

Efter en lang skuffende periode ser det nu ud til, at Rodriguez er tilbage på sporet, men han har selvfølgelig også haft Miller´s visuelle tegneserie univers at læne sig op af.

Filmen er primært bygget op omkring tre personer (Willis, Rourke & Owen) og deres historier tager deres udgangspunkt og bindes sammen i en bar. Derudover fungerer Josh Hartnett som en slags intro og outro til syndernes by.

Filmen består af en lang perlerække af gode skuespillere og ikke siden "Pulp fiction" & "True Romance" erindrer jeg at have set så bred en cast samlet.

Personligt synes jeg, at Rourke skiller sig ud og det er helt mærkeligt at se den lettere afdankede skuespiller i en interessant og så....lad os bare sige slagkraftig rolle.

Til de fans af tegneserien som var bange for, at filmen ville blive frarøvet den kant man kendte fra tegneserien og de voldelige scener ville blive nedtonet, ja der kan jeg kun sige: I har ikke noget at være urolig for.
Filmen er ret rå og den oser også af sex. Ikke mindst takket være Rosario Dawson & Jessica Alba.

Nu har der været noget kritik af volden i denne film, men det burde være klart for enhver, at dette er en film og netop fordi den er baseret på en tegneserie, så er volden så overdrevet, at den nærmere forekommer komisk til tider og hvis man har problemer med at skelne volden i denne film fra den vold vi kender i det virkelige liv, ja så har man sgu et problem og under alle omstændigheder bør man således holde sig langt væk fra denne film.

Filmens visuelle side, Instruktionen og skuespilpræstationerne er i top og hvis man ikke vil frarøve sig selv muligheden for en original og yderst underholdende filmoplevelse, så er den bestemt et kig eller to værd.
Sin City