VILD, VOLDSOM OG VUCKING FED!

6.0
Lad det være sagt med det samme!
Instruktør(erne) Robert Rodriguez og Frank Miller har begået årets genistreg! Filmen er bundhæderlig overfor tegneserien (af Frank Miller), skuespillet er "delicious" og selvfølgelig effekterne med de sparsomme farver er geniale. Filmen ser simpelthen SÅ godt ud, at man nogle gange får gåsehud, filmen er et stykke kunstværk.

Så det kontroversielle: Volden! Jeg har, inden jeg sad i biografsalen og ventede spændt, læst en MASSE anmeldelser og om den vold filmen indeholder. Og efter jeg trådte ud af Biocity, indså jeg at næsten ALLE anmeldelser er bundhæderlige og autentiske, SÅ: Inden du ser filmen, skal du være forberedt på vold ca. hver 5. minut! Men eftersom blodet, kun engang imellem er rødt og GULT, ikke er farvelagt, så synes jeg ikke at man på noget tidspunkt, har det som om man skal brække sig: nogle (professionelle?) anmeldere har simpelthen overdrevet! Men filmen ER meget voldelig og det er "bad-ass-motherfucker" sejt!

Andre ting, man har brokket sig over er handlingen, at den både er usammenhængende og forvirrende. Jeg har bare een ting at sige: Tag og følg med i filmen i stedet for! Hvis man har set film som Pulp Fiction og Jackie Brown, og forstået dem, farer man heller ikke vild i Sin City. Så igen til anmelderene på nogle af aviserne, følg med i filmen og lad være med at koncentrere jer på alt andet, som I nu har gjort!

Efter min mening er dette een af de bedste film nogensinde, men så skal det lige siges, hvis man ikke kan lide comicbook-remakes, synes jeg ikke man skal se filmen! Heller ikke engang, hvis man er action-steven seagal-fan, denne film har et alt for højt niveau til film med Steven Seagal, Arnold Schwarznegger, Sylvester Stallone og de andre fra kompagniet!

Og en sidste ting, man skal se filmen i biografen elleer vente til den kommer på DVD, og se den på et stort tv. Lad endelig være med at se den på internettet, det ødelægger en stor del!

Men mange varme anbefalelser til årets sejeste film!
Sin City