Bedre end forventet

4.0
Klart bedre film end jeg havde regnet med, især fordi mine forventninger efter episode I og II var helt i bund. Den nye Star Wars film er noget mere dyster og grum hvilket løfter den op på et niveau, langt over de før nævnte film. Der er skuet op for actionscenerne og ned for den utroværdige kærlighed mellem Natalie Portman og Hayden Christensen som plagede episode II.

Revenge of the Sith er imo den første af de nye Star Wars film som kan tillade sig at bare navnet " Star Wars " og filmen binder smukt alle 6 episoder sammen til en fantastisk serie. Det største kompliment man kan give de 3 nye episoder er nok at de gør de gamle bedre, da men nu kender en hel del mere til personerne og universet.

Der er stadig langt op til de oprindelige film med der bliver gjort et ihærdigt forsøg. Portman og Christensen´s evner som skuespillere er stadig helt til grin og det lider filmen ( og os der ser den ) under mange gange. Det er helt klart de lidt ældre og mere rutinerede skuespillere der har haft det bedst på den blå baggrund.

4/6 lysværd til Star Wars Revenge of the Sith.
Star Wars: Episode III - Sith-Fyrsternes Hævn