fortolkningshjælp

6.0
Nu har jeg siddet og kigget lidt i de forskellige indlæg og tænkte lige jeg ville hjælpe lidt til fortolkningen...

Der er utroligt mange walk-throughs til denne film på engelske sites, men den bedste skulle være den fundet på følgende site:http://dir.salon.com/ent/movies/feature/2001/10/23/mulholland_drive_analysis/index.html

Den understøtter Sandmandens grundlæggende teori om hvad der er virkelighed og fortolker videre på diverse symboler.
Det mest fantastiske ved denne film er dens adskillige lag. Stemninger er ufattelig og man sidder spændt og prøver at samle trådene og tvivler i det hele taget på om der er nogen. Hvis man bliver ved med at spekulere, som jeg gjorde det, så kan man læse videre-enten i det DVD indlæg Lynch selv har lavet med hints, eller på nettet. Det er en socio-kritisk film, som på en gang formidler hvorledes Lynch ser samfundsudviklingen og hvorledes personer kan række for højt op mod skyerne og falde med et brag; den diskuterer hollywoods fabrik som bukker under for bestikkelse og ser bort fra rigtigt talent. Hollywood er blevet en drømmeknuser istedet for drømmeskaber.

Filmen handler om mennsker, kultur, psykologi og kønsroller. Der er så mange budskaber og hvis man vil se på flere af dem så tjek hjemmesiden ud-en alternativ side går også ind i tal-symbolikken som heller ikke er uinteressant!

Tjek de engelske sider ud...den her film er så gennemtænkt som jeg ALDRIG har set før, wow!
Mulholland Drive