Rødhætte Flået og Ædt Levende

4.0
Dog Soldiers er en ganske vellykket og underholdende gyserfilm, der med et ret lavt budget formår at "flå hul" på varulve-genrens konventionelle regler. De chokbaserede gyserelementer, der ellers står som klar hovedregel indenfor genren, er her i Dog Soldiers skiftet ud med en grovkornet humor, der fyldt med blod og indvolde, sjofle vittigheder om Rødhætte udgør en fed lille gyserkomedie.

Alle der har en forkærlighed for En Amerikansk Varulv i London bør hurtigst muligt se/købe denne film.

Dog Soldiers handler om en britisk hærenhed, der finder en flok lemlæstede lig dybt inde i de skotske skove under en træningspatruljering.
Ligene udgør resterne af en tophemmelig militærenhed og det står med det samme soldaterne klart at noget er grueligt galt.
Deres mistanke begrundes da de støder på en kvindelig zoolog, der vandrer rundt i skovene på udkig efter nogle meget behårede bæster.
Kort efter er soldaterne og zoologen lukket inde på en forladt gård, alt imens en flok angrebslystne varulve strejfer omkring lige udenfor.

Instruktøren Neil Marshall vælger klogt nok, at gemme det øjeblik, hvor man som seer får syn for sagen med hensyn til varulvenes udseende til ret sent i filmen, og det virker faktisk fint sådan på den spændingsopbyggende måde.

Samtidig spilles der tykt på manuskriptets lidt fjollede elementer med en masse falskt blod og uhyrlig komik. Vigtigst af alt er det dog skægt.

Dog Soldiers er sprængfyldt med højrøstet energi, nogle virkelig ulækre scener og nogle skægge hints til andre varulvefilm.
Anbefalelsesværdig.
Dog Soldiers