Billes sure verden.

3.0
August, som er aktuel med den engelsksprogede film "Return to Sender", mener at mange personer i filmbranchen tænker ens og særligt følger dramaturgiske regler mere end at tænke på selve indholdet i historien. I stedet skal det gode miljø og de mange penge i dansk film bruges på mere udvikling af instuktører og skuespillere, mener August.

Han sammenligner dansk skuespil med det højere niveau i Sverige, hvor skuespillerne udvikles til internationale standarder. "Men jeg tror ikke på, at det hjælper de fem-ti skuespillere, der konstant optræder i danske film. For det er stort set de samme roller, de spiller hver gang," mener August.

August har dermed lukket sig selv ind i den eksklusive film-instruktør klub, hvor man kaster med lort og havregrød i hovedet på hinanden og på alle andre. I denne klub er medlemmernes spædbarns-agtige egoistiske optræden ufattelig. "Den vestlige verdens værdier er i sandhed til grin", som en populær terrorist fornyligt udtalte det. Filmen er ok, den underholder godt, og man græder også lidt.
Return to Sender