Jeg fatter det ikke...

2.0
For det første så ser jeg intet godt i denne film, som så mange andre. Den er ikke ultra dårlig, den er bare sådan... normalt dårlig. Den byder på intet nyt, skuespillet er ikke noget at råbe hurra for og jeg begyndte hurtigt at kede mig mens jeg så den.
Af en eller anden grund, så havde jeg fået den sindssyge ide, før jeg så filmen, at denne film var en film man kunne tænke lidt over.... og hvor tog jeg dog grueligt fejl. Folk der sammenligner denne med film som Donnie Darko må ikke være helt kloge. Denne film er en kliche på film hvor man skal tænke lidt.
Kan godt være at det bare var mine forventninger der var sat for højt, eller det at folk går og prædiker om at dette er en dyb film (Håber virkelig bare at folk hopper med på en bølge eller sådan noget, for hvis de synes at det her er en dyb film..... så kan da ikke være tænkende på nogen måde), men jeg blev dybt dybt skuffet.
Kedelig film, som på ingen måde fanger. Hvis den så bare havde været underholdende, så kunne den snige sig op på 3 stjerner.... men ja det var den ikke, så den får 2.
The Butterfly Effect