Årets Bedste Komedie

2.0
En videnskabelig ekspedition drager ind i junglen på Borneo, for at lede efter en sjælden orkide, der har evner til at forlænge livet. Gæt hvem eller hvad de der render på.

Der findes få fantastisk gode film, adskillige gode, en hel del mindre gode, en del dårlige, men vel egentlig ikke så mange rigtig dårlige. ”Anacondas” hører ikke til nogen af disse, for den er noget så sjældent som en fantastisk dårlig film, så elendig at det bliver morsomt og tæt på det underholdende.

Den er ganske enkelt så gennemført ringe på stort set alle punkter, at der intet er at fremhæve som godt, hvor det har været tiltænkt. Til gengæld er der flere gode ting i den ufrivillige afdeling, som for eksempel filmens totale oversuper-machomand spillet af den ukendte Messner, der skal forestille at være så rå et stykke mandfolk, at jeg var tæt på at falde ned af stolen af grin af hans benhårde bemærkninger. Sjovest var det nu, da han springer i vandet i bedste Tarzan-stil og slås med en krokodille, så bliver det altså ikke mere råt eller hårdkogt.
Anacondas: Jagten på blod orkideen