Japansk Rabalder For En Femmer

3.0
Lejemorder/revolvermand (Kaneshiro) opsøges af ung pige (Suzuki), der påstår hun kommer fra fremtiden og er sendt tilbage for at forhindre en invasion af aliens.

Stilistisk flot og underholdende japansk actionfilm, med en spændende, men indrømmet også uoriginal historie, tydeligt inspireret af film som ”Terminator”, Independence Day” og ”Matrix”, den sidste også i de velkoreograferet, men også godt integreret kampscener.

Dette kan man dog vel næppe klage meget over, da langt de fleste actionfilm jo er langt mindre originale og ofte byder på forslidte og spinkle historier.

Filmen indbyder i grunden til en højere bedømmelse end jeg her giver den, for den er hele vejen fængende, har rigelige mængder af ramasjang, er visuelt virkelig flot og også overraskende velspillet, men slutningen skuffede mig, da jeg ikke følte det blev til det store brag af et action-klimax som jeg fandt at filmen lagde op til.

Kaneshiro er et godt valg til den mandlige hovedrolle, som den unge tvivlende hævner der finder et større formål i livet og Suzuki er både handlekraftig og sød som den kvindelige hovedrolle. Mest imponeret er jeg dog af, at hun ifølge mine oplysninger kun skulle være ca. 15 år da hun medvirkede, det ser hu altså ikke ud til og spiller heller ikke sådan.
Returner