Et Par Carlsberg Kommer.......

3.0
Biltyv (Lundgren) hænges op på mord, af de korrupte politifolk han arbejder sammen med, og må prøve at bevise sin uskyld.

Der er mange ganske pæne actionscener i denne tempofyldte sag, hvor handlingen desværre ikke hænger rigtigt godt sammen, og hvor man skal lade være med at tænke alt for meget over logikken. Men er man parat til at se igennem fingre med dette, samt at Lundgren må være den mest livløse skuespiller der findes, så er der dømt højoktan i en måske nok lettere hovedløs ramasjangfilm.

Enkelte scener er tydeligt inspireret af Hong Kong instruktøren John Woos film.

Filmens højdepunkt er et mesterstykke i overdrevent skudveksling i en lagerhal med stjålne biler. Instruktør Armstrong er uddannet stuntmand, og det fornægter sig ikke.

Det er sjovt, det er larmende og det er ikke særligt kløgtigt, men mægtigt underholdende på en hjernedød måde. Nyd det lige så længe det varer.

Gott: Ubeskyttet sex skriver du (*G*), ubeskyttet mod hvad, kugleregn eller diverse andre ting og sager den kan følge med den slags...Griner...

P.S. Hvad fanden er det for et fucking lortesystem Scope har. Jeg skriver først en anmeldelse, bagefter trykker jeg på svar under Das Gott og hvad er der så sket, dette her, der nu står som en skide anmeldelse *G*
Vild flugt