Skidt!

1.0
Irriterende, dum og uinteressant film, hvor alt er gået skævt for instruktøren Brest, som aldrig har imponeret med hans værker, og huskes vel bedst for filmen En duft af kvinde”.

Det var kun et spørgsmål om tid, hvornår parret (Affleck og Lopez) skulle i gang med en film. De er så ikke et par længere. Et klart forsøg på at sælge billetterne til et ungt publikum, men heldigvis er de unge ikke så dumme som instruktøren troede – filmen kostede 54 millioner dollars plus marketing costs på 20. Filmen kunne knap nok tjene de 7 millioner hjem, og det må siges at være en nedtur og en af de største fiaskoer længe og fortjent nok. Filmen stinker. Sådan ender det desværre når man vælger at sende skidtet i biografen og udsætte publikumet for tortur.

Det hele er bare skidt skruet sammen uden mening, og når meningsløsheden først tager over, ja så fortsætter den i en uendelighed uden grænser, og i den sidste ende må man sande, at der ikke er ret meget at hente i en film som ”Gigli”. Heldigvis så jeg filmen på tv, så det var ”kun” tiden jeg spildte på filmen, men det var også nok da – tænk at nogen også har ofret penge på filmen??

Skuespillet er blot endnu et element i filmen, som ikke fungerer optimalt. Affleck har nu aldrig været en stor skuepiller i mine øjne, men har da et par gode roller, der desværre kan tælles på en hånd. Og denne her er bestemt ikke en af de gode da. Lopez sælger som regel på sit frække og hotte udseende, men hun er hverken en stor sangerinde eller skuespillerinde og det ser ud til efterhånden, at hun aldrig bliver det. Hun har ellers haft muligheden for at slå igennem, men det gør man altså ikke ved at vælge de mest klichefyldte roller, som Hollywood er så gode til at tilbyde folk, for at sælge deres lort. Hun ser godt ud, men det er så sandelig også den eneste kvalitet hun har.

Hvad Pacino laver her ved jeg ikke, men han var nu filmens højdepunkt i en lille bitte birolle, som faktisk var meget skæg.

Hvis du vil se en ægte ”parfilm”, så vil jeg anbefale Mr & Mrs Smith – Pitt og Jolie slår i det mindste gnister og der er fart over feltet. Her er der absolut intet at hente.
Tough Love