Se hellere ... + hvorfor??

1.0
Har kun set 10-20 minutter af filmen, og det var...nej, jeg mangler ord. Jo, jeg vil sige: Det var NOK.

Vi mangler bare, at nogen påtager sig skylden i en pressemeddelelse på en religiøs hjemmeside. Fænomener, der hærger vores kultur, fortjener i nogle tilfælde at blive gjort grin med og ikke at blive taget alt for alvorligt.

Jeg går ind for fogedforbud, særlove om punktafgifter, selvtægt...eller bare boycot.

Se hellere 'Bringing out the dead' af Martin Scorsese med Nicolas Cage, Patricia Arquette og John Goodman fra år 2000. DEN er fandme god, og den handler om livet i et par dramatiske døgn for en ambulancelæge m. fl.

Tilbage må så være spørgsmålet: Hvorfor laver folk dårlige film?

Lad mig starte en indsamling af gode grunde, for jeg mangler dæleme gode grunde til at 'Ambulancen' er kommet ud. Mine bud er:
- Den banale: "Folk der er dumme nok til at se den slags lort, læser ikke anmeldelser"...og der er for få filmprogrammer i de elektroniske medier, der kan advare dét publikum.

- Man kan producere lidt billigere ved at have én scene/kulisse i meget af filmen. På den anden side er det vel en roadmovie, så det hænger vel ikke sammen?

- Instruktør og co. står "inde i filmens drøm" og kan ikke se det udefra. De har drømt sig ind i noget, og de kommer måske først ud, når nogen omkring dem tør sige: 'Hør her. I har lavet noget lort. Kom videre'. Og det har folk måske ikke turdet sige...bl. a. fordi de har været på lønningslisten?

- Manuskriptet kan have været så godt at det har fået folk til at proppe pengene i det...men en filmproduktion kan være et helvede, og meget kan gå galt undervejs?

- Folk skal have lov at lave noget lort for at øve sig. Måske vil folkene bag senere lave noget bedre, og dette var hvad de kunne få penge til at lave i første omgang?
Ambulancen