Og Tilbage Igen, Desværre

3.0
Efterfølger til “Olsen-Bandens Flugt Over

Plankeværket”. Efter (i slutningen af forrige film) at være blevet reddet fra at blive kastet i et syrebad, forsætter Egon (Sprogøe) og hans kumpaner jagten på den røde kuffert med millionerne, og det fører dem til Paris, hvor det viser sig at mere end blot penge står på spil, men også verdensfreden er i fare.

Slutningen (hvad det så ikke blev alligevel) på Olsen-banden er ganske god, men ikke fantastisk. Underholdningen lever op forventningerne, men heller ikke mere.

Alle de sædvanlige morsomheder og sarkastiske indfald er tilstede, plus et par nye. Bedst er det når Egon giver den som rengøringskonen sammen med Yvonne (Walther), som naturligvis er ved at drive ham til vanvid.

Den del af filmen som foregår i Paris fungerer også ganske godt, selv om det kan forekomme lidt meget som en sight-seeing.

Filmen blev den sidste for to af dansk films store, Kirsten Walther og så Poul Reichhardt, der spiller en lille rolle som flaskeskibsbygger, havde her deres sidste roller. Olsen-Banden skulle aldrig blive den sammen.

Efterfølges mange år senere af “Olsen-Bandens Sidste Stik”.
Olsen-banden over alle bjerge