Gaaaaab...

1.0
Spoiler!!
Lige så god som Pusher II var - lige så dårlig er Pusher III.

Handlingen: Vi følger Milo i ca 24 timer og får et indblik i hans verden.

Der sker aldrig rigtig noget. Nåhr jo, han laver mad til 50 mennesker, brygger kaffe til albanske/polske gangstere og går til Anonyme Narkomaner.
Problemet er bare, at filmen aldrig kommer i gang. Lige når det ser ud til, at der skal ske noget, går den et skridt tilbage og kommer aldrig rigtig nogen vegne. Det ender med lidt blodbad, men det er nok bare for at nå et slags klimaks, for uden dét, er det intet højdepunkt at spore i dette hovedløse makværk.

Milo's besøg hos AN virker så malplaceret. Det ligger slet ikke i hans karakter at gå til den slags møder. Det var ikke til at vide, om man så sku grine eller ta' det alvorligt, da filmen åbnede op med en sådan scene. Man fatter ingen sympati for manden overhovedet, som det var for Mads Mikkelsen's karakter i Pusher II. Hvis Milo sku gå hen og få en kugle i panden eller hentet af strisserne, ville der kun blive rystet på skuldrene og ikke ærgre sig over noget.

Da filmen sluttede, var der en temlig mat stemning, spredte klapsalver og samtalerne rundt omkring samt i min egen gruppe lød enstemmigt på, at det var spild af tid og meget hurtig glemt igen.
...Og så er det bare ærgerligt at høre fra Refn, at det er hans favorit i trilogien.

Skuespillet er sådn set fint nok og Refn skamroste da osse 2.generationsindvandrerne for at være bedre skuespillere end "danskerne". Fint nok, men manus og filmidé er nok forbeholdt de personer, som synes det er total morsomt at sidde og snakke, grine højlydt, komme med dumsmarte bemærkninger og ikke kan lade deres mobiltelefoner være i fred i bare små 2 timer, sådn som det skete til "verdenspremieren" i Imperial. Det er vildt belastende og besynderligt at ingen "naboer" træder til og be'r dem om at holde kæft eller skride! Men det er jo nok video-generationen vi har med at gøre. Altså dem, som tror de sidder derhjemme i sofaen og slet ikke ænser, at der er faktisk er andre, som har sat sig i biografsædet for at få en oplevelse - fra lærredet af!
Pusher III