Ægte dansk!

4.0
Utroligt velspillet og menneskeligt drama, som fænger næsten hele vejen igennem med en god historie om almindelige mennesker i ualmindelige situationer. Der er store danske navne på listen, og alle roller er interessante og indeholder ægthed. Mads Mikkelsen er atter fremragende, og er efter min mening den bedste danske skuespiller.

Historien skal selvfølgelig roses for at være uglamourøs fortalt, selvom den spiller meget på at fremkalde de store følelser hos publikumet, men den er ægte nok, men jeg følte alligevel, at den var lidt typisk og forekommer ofte i danske film. Utroskab, kærlighed, løgne medgang og modgang har vi efterhånden set en del gange, og de emner ses ofte i danske film – men ikke desto mindre fænger Elsker Dig For Evigt, og rammer virkeligheden meget godt. Mit andet kritikpunkt er, at man ikke har en tidsfornemmelse i filmen.

Alt i alt er Elsker Dig For Evigt en meget god film, og hvis du er til ægte drama om ægte mennesker, så er denne film et godt bud. Kommer ikke i nærheden af Bier’s fremragende Brødre, men det er ikke noget Elsker Dig For Evigt burde skamme sig over.
Elsker dig for evigt