Arnold er suveræn

6.0
Jeg har aldrig moret mig så godt som da jeg så denne film. Den er simpelthen genial på alle tænkelige måder. Denne film er en milepæl i Arnold Schwarzeneggers storslåede karriere. Simpelthen fantastisk, og så er den lærerig. Vis den til dine børn i en lille alder og de vil lære at begå sig i samfundet. F.eks. hvis de sidder i et fly og det ikke gider at starte, så skal man bare gøre som Arnold; slå flyet meget hårdt og mens du siger "Fly or DIE!" Virker hver gang

Men alt i alt en stor film som man kan se igen og igen. Arnold er kongen, og i den her film dræber han ialt 136 personer, det var i hvert fald det jeg fik det til.

Se den hvis du godt kan lide film med action. Lad vær med at se den hvis du er en pige eller på andre måder tøset i opførsel. Og hvis du sidder tilbage med følelsen af at det måske ikke var helt fair at dræbe så mange mennesker for at få sin datter tilbage så er du ikke en filmkender. De er jo selv udenom det, hvis Arnold kommer gående med en rocket launcher, og ens chef har kidnappet hans datter er der kun en ting at gøre: Flygt hvo som flygte kan!
Commando