Bliv Høj Af Grin, Fås Lige Her

4.0
Småforbryderen Sing (Chow) vil gerne være med i den berygtede økse-bande, som han har fået rodet ud i en frygtelig kamp mod en mindre landsby. Men Sing er slet ikke den han selv går og bilder sig ind han er.

Denne kinesisk produceret kung fu spoof-film må være noget af det sjoveste og mest bindegale jeg mindes at have set, men samtidig en af de æstetisk flotteste og tillige mest voldelige af slagsen.

Den er proppet med iderige og kulørte indfald, der både tager tykt pis på genren og en del andre film på en både intelligent og samtidig taktløs måde, og så byder den på nogle af de mest underholdende slagsmål set på film på samme tid. Effekterne er (overraskende) fremragende og bruges dygtigt til at effektuere filmens mange påfund.

Desværre er filmen sin tid om at tage rigtig fat i sin egen historie, så der går lidt for længe inden man indfanges af den i øvrigt tynde, og vel helt i tråd med genren den spoof’er, fabel den vil fortælle og det trækker fra i en af de ellers morsomste film jeg har set i ualmindelige tider.
Kung Fu Hustle