Mann har ingen dårlige film!

4.0
Når jeg kaster øjet på Mann’s fremragende cv, så bliver jeg imponeret over, at manden ingen dårlige film har. Han har lavet det ene pragtværk efter det andet, og han har, som en af de få i Hollywood, ikke tænkt sig at give op. Han bliver ved med at lave seværdige film.

Den sidste mohikaner er en rigtig god Mann film, langt fra hans bedste efter min mening, men alligevel seværdig. Filmen er lidt for længe om at komme i gang, og jeg måtte faktisk også småkede mig i perioder, men jeg skal love for, at hen mod slutningen, måske de sidste 30-40 minutter af filmen er hæsblæsende og medrivende skruet sammen. Den Sidste Mohikaner er en flot storfilm, med flotte billeder, medrivende kampscener og store følelser. Men det der for alvor fremkalder de store følelser er en fabelagtig og original baggrundsmusik. Her har vi et tydeligt bevis på, hvordan musikken løfter en film på et højere niveau.

Skuespillet er også fint, og Lewis er god i rollen, og det samme gælder Stowe. Den får 4 velfortjente stjerner, det kunne have været blevet til flere, men filmen fængede mig ikke rigtig i starten, men bød heldigvis på en medrivende rutsjebane tur hen mod slutningen, som trækker en del op. Mann er en stor instruktør og god historiefortæller.
Den sidste mohikaner