God invasionsfilm

6.0
Jeg synes virkelig at denne film er en god film, den kunne man da godt se på en skoledag sammen med vennerne i en time. Nok er den overnaturlig, men den er også absolut underholdende, tror mange vil syntes den er god når de ser den første gang.

Nok på grund af at filmen er god er fordi at Josh Hartnett og Elijah Wood er med i den. Elijah Wood spiller den yderst perfekte dengse/nørd som tæmker på andre/har omsorg for andre og det kan jeg godt lide ved ham. Han har desuden med i bl.a. Ringenes Herre-trilogien hvor han gjorde det virkelig godt, jamen Elijah, han kan spille enhver drengerolle og er den bedste drengeskuespiller nogensinde (selvom han er 24 år). Josh Hartnett spiller derimod den ultimative cool guy der kan/ved det hele... eller? Ham har jeg egentlig ikke så meget at sige om, men han spiller da godt. Josh Hartnett og Elijah giver sig selv 100 % i denne film.

Historien er nok også en af de ting der gør filmen lidt god. Filmen starter hvor de jagter en dame rundt på skolen. Og bagefter ser man så hvordan en skoledag er på skolen, med kærlighed osv. Casey er den første der finder ud af det, ingen tror på ham og til sidst siger Zeke til fysiklæreren (eller hvad nu det er for en lærer) at Casey tror at han er et rumvæsen og så går det ellers bare løs med at finde dronningen så de kan standse det hele før det bliver værre.

Hvis du er til alienfilm og overnaturlige film er det lige den her type film du skal se, den holder hele vejen igennem og spændende, det er den.
Tag og se den, du vil ikke fortryde det.
The Faculty