- Gode intentioner -

3.0
Efter den charmerende og livsbekræftende oscarvinder ”As Good As It Gets” har James L. Brooks valgt at fortsætte i samme dur med sin næste film ”Spanglish”.

Men hvor førstnævnte besad en smittende charme kombineret med en menneskeklog oprigtighed, så nøjes denne her med blot at være charmerende, og det er oven i købet kun sporadisk.

Det starter egentlig meget godt med en god historie om barrieren mellem to sprog og sindelag, og den indsigt begge parter med tiden får i hinanden. Desværre bliver det emotionelt aldrig særlig dybt, og de steder hvor ens følelser titter frem er i filmens morsomme øjeblikke. Dem er der dog overraskende få af, og det ærgrer man sig over, da dem der er faktisk er ganske vellykkede.

Filmen munder ud i en trættende sentimental forløsning, og selvom filmen bevarer en vis ægthed i sit drama og tangerer det rørende, så kommer man ikke udenom, at den er alt for langtrukken. Intentionerne var bestemt gode, men man er desværre endt med et lidt tamt resultat, og det kan end ikke en positiv overraskelse, i form af en velspillende Adam Sandler, rette op på. Lidt ærgerligt.
Næsten helt perfekt - Spanglish