Stop al jeres brok!

4.0
De, som brokker sig over en Premiere Surprise film burde holde sig langt væk fra denne slags forestillinger i det hele taget!

Jeg var der selv og morede mig gevaldigt. Jeg kan ikke tage det seriøst, når nogle af verdens bedste KOMIKERE laver grin med dyresex, incest osv. Det er en dokumentar om vittigheder ikke et doku-drama om alverdens ondskab og grufuldheder.

Hvorfor overhovedet sætte sig i en biograf til en blind screening, hvis man ikke har et åbent sind? Forventer I alle, at det bare skal være den seneste skodfilm med Will Smith eller Bruckheimer-produceret larm og ultravold???

Tidligere har folk udvandret fra "The Pianist" (en Oscar vinder) og den japanske gyser "Ju-On - The Grudge", som er 100 gange bedre end den amr. crap-genindspilning. 2 rigtig gode og spændende film, som mange havde muligheden for at opleve før alle andre, men valgte at gå, fordi den var "kedelig" eller "de taler sjovt" - hvilket var nogle af kommentarerne fra de udvandrende.

Det står med stort ved billetlugen, at billetter IKKE kan refunderes efter forestillingens start. Hvor svært kan det være at fatte?

På biobookings hjemmeside under Premiere Surprise står der følgende:

"Vi kan ikke garantere dig, at filmene rammer netop din smag, men hvis du er natteravn, har et åbent sind og en ubetinget kærlighed til film, er premiere-surprise lige sagen.

Du skal ikke forvente, at den næste store Hollywood blockbuster vises på premiere-surprise. Vi vil oftere tilstræbe at hjælpe mindre, men vellykkede film på vej.

Så hvis du har lyst til at være blandt de første i landet det opdager nye, spændende film, siger vi: Vel mødt i mørket!"

Fat det eller hold dig væk fra disse fede oplevelser!!!!
The Aristocrats