Black Trash

1.0
To sorte FBI-agenter (Shawn og Marlon Wayans) klæder sig ud som hvide rige piger, for at forhindre et kidnapning.

Efter at have haft stor succes med den jævne, men da indrømmet morsomme gyserparodi ”Scary Movie” og dens mere end ringe efterfølger ”Scary Movie 2”, er de tre Wayans brødre atter på spil i en komedie og den kunne vi vist godt have undværet, for føj hvor er den dog irriterende dårlig på samtlige punkter.

Der er lavet en del film før denne, om mænd der må klæde sig ud som damer, nok bedst i ”Some Like It Hot”, men sjældent er det så gennemført smagsløst og svagt som her.

Faktum er at den er mere ulækker end sjov, hvis den er noget og faktisk er den slet ikke sjov. Jeg kunne vælge at fremhæve et par eksempler på hvor ringe og pinligt det her er, men det ville være spild af tid, da stort set alle filmen ideer og indfald er så dødssyge at ingen behøver at fremhæves. Jeg vil dog alligevel påpege, at makeuppen der skal gøre vore sorte mandlige skuespillere til hvide piger, er så kunstig som det kan gøres og får dem i bedste fald til at se uhyggelige og skræmmende ud, hvad der næppe har været tiltænkt.

Filmen blev vistnok en pæn succes, hvad jeg ikke fatter, tænk man kan sælge sådan en gang lort til mennesker.
White Chicks