The king of popcorn!

4.0
Når man har Will Smith i hovedrollen, så er den økonomiske succes automatisk sikret. Den mand kan få folk i køen.

Hitch er nu ganske overraskende, vedkommende, morsom og velspillet lille komedie, som selvfølgelig har de sædvanlige klicheer indenfor sin genre, men kører pænt udenom de værste, og gudskelov for det.

Hitch føles på intet tidspunkt plat, netop fordi den kommer med en vedkommende, men indrømmet ganske harmløs og sød historie, som man bliver fænget af. Det er tydeligt, at filmen har noget på hjertet, frem for at fyre den ene plathed af efter den anden, som man tit oplever det i komedie film fra Hollywood. Derfor fungerer Hitch faktisk meget godt, hvor der både er plads til historien, skuespillet og et par sjove indfald, men jeg må igen indrømme, at Hitch bestemt ikke er en film, man vil flække af grin, og den byder måske heller ikke på meget fornyelse. På trods af de rosende ord fra min side, så er Hitch stadig en ganske ordinær film, bare en af de bedre af slagsen.

Skuespillet er også meget godt. Will Smith er virkelig god i rollen, og sammen med den smukke Mendes, slår de to gnister. Kemien mellem de to fungerer glimrende. Men andre burde også fremhæves for sjove præstationer, og der er ingen tvivl om, at Kevin James også er hamrende skæg i hans fjollede rolle.

Alt i alt er Hitch ganske tilfredsstillende feel good movie, som nydes bedst i et selskab, især hvis man har en kæreste. Filmen er lidt langtrukken, men det er til at leve med, da Hitch byder på gode ting og er nok en af de film, hvor man kun vil se en enkelt gang.
Hitch