Big Fat Money (Don)

1.0
Dårligt kørende politimand (Fallon) må få en kvindelig taxi-chauffør (Latifah) til at køre for sig i jagten på en bande bankrøvere.

Først fik vi den kedelige franske actionkomedie, der blev en stor succes, særligt fordi den ofte overvurderede Luc Besson’s navn stod på plakaten, så kom der et par endnu mere ligegyldige efterfølgere og nu er turen så kommet til en amerikansk genindspilning, også med Besson som producent, og den må siges at skrabe bunden.

Først og fremmest er samspillet mellem vore to kedeligt spillende hovedpersoner, sådan cirka lige så charmerende og morsomt som en gammel brugt karklud og det stinker lige så fælt og en film der for en stor del af spilletiden skal leve på netop dette, er det dræbende. Men de situationer de placeres i og filmens påfund er også noget af det mest ideforladte og uoriginale komik man kan finde på film, hvis spinkle handling stort set intet har at byde på, udover en række banale klicheer som det bedste.

Filmen indeholder selvfølgelig indtil flere biljagter og er man meget vild med præcisionskørsel, bydes der da på et par fine stunts og veltilrettelagte køreture, men selv de fungerer ikke optimalt, dertil virker de for sterile og polerede at se på.
New York Taxi