Amatør historie

2.0
Jeg så filmen til forpremiere i Gentofte i søndags. Introsekvenserne var flotte og oplægget var fedt. Men filmen er dødsyg og kedelig. Man skal lede længe efter en så overfladisk film. Flotte billeder, men mere velegnet til en fotobog end en film. Filmens handling er banal og dens pointe endnu mere banal. Helene Christensen spiller dårligt, og Tommy Kenter er totalt malplaceret. Nicolas Bro ligeså. De er komiske i en prætentiøs selvhøjtidlig film, og det virker kikset. Niels Skousen ligner en blanding af Bruce Lee og en præst fra Hvidovre, og hans person forbliver total overfladisk og intet-sigende.

Jeg havde virkelig glædet mig, men blev voldsomt skuffet og havde medlidenhed med Christoffer Boe, da han efter filmen besvarede spørgsmål. Stemningen var mat og han virkede ikke som en lykkelig mand, men som en der godt ved, at filmen ikke er særlig vellykket.

Al kvalitet i filmen er skabt af andre end Christoffer Boe. Arkitekturen, bydelen, den klassiske musik, tøjet, museerne, teaterne og selv dele af historien er set hos andre.

Manden har intet originalt på hjertet og har i princippet lavet den samme film siden afgangsfilmen Anxiety.

Næ, så giv mig hellere en god pruttevittighed.
Allegro