Serenity Sejrer.

6.0
Serenity er noget saa sjaeldent som en genre redefinerende film. TV-serien Firefly var original, sjov og spaendende...Serenity er mindst lige saa god som den serie, den fortsaetter.
Vores rebelller er stadig paa flugt fra Alliancen og pigen med de saerlige evner, River Tam, jagtes intenst af galaksens bedste Bounty Hunter.

Rumskibet Serenity er som saedvanlig ved at falde fra hinanden, de har ingen penge og kun bankroeverier mod Alliancens reserver holder dem oven vande.
Fans kan rolig stole paa at de yderst ubehagelige Reavers stadig er en del af historien, endda mere end jeg havde regnet med. Og det er godt for jo stoerre og uhyggeligere antagonisten (eller i dette tilfaelde antagonisterne) i en saadan historie er, jo mere faar karakterene chance for at vise hvem de virkelig er og jo bedre er action sekvenserne

Whedons manuskript er ganske enkelt fremragende. Geniale one-liners flyver frem og tilbage mellem de velskrevne karakterer og historien er hele tiden paa vej fremad. Lige som man tror at oddsne mod Kaptajn Mal og den andre ikke kan blive hoejere, ja saa finder Joss Whedon paa et twist der flytter dig laengere ud paa kanten af saedet. Der traffes adskillige modige (og uforudsigelige) valg for at traekke ALT ud af historien

Fantastisk underholdende og den bedste af sin slags siden den oprindelige Star Wars trilogi. Filmen faar fulde seks stjerner fordi den gav mig alt hvad kunne oenske fra den og mere til.
Serenity