Shadow Of The Serial Killer

4.0
FBI-agent (Eckhart) jagter hvad han tror er en seriemorder (Kingsley), men tingene viser sig ikke at være hvad han tror.

Instruktør Merhige der også gav os den kvalitative ”Shadow Of The Vampire”, står også bag denne lidt typisk fortænkte, men indrømmet undertiden meget spændende thriller, der endda også formår at byde på et par små overraskelser undervejs.

Historien byder ærligt ikke på meget nyt og minder langt hen ad vejen om noget vi har set for ofte, selv om den dog har fået et stænk X-Files kastet over sig (nej ikke noget med aliens), for lige at gøre den bare det anderledes end de snart utallige film i denne her genre vi ellers er.

Men med den upolerede, mørke og eksperimenterende billedside, skabes der en klam stemning der er med til at løfte filmen det sidste stykke, som selve historien måske ikke formår og gør at filmen hæver sig over mange af de sidste års seriemorder-film vi har set.

I hovedrollerne er hverken Eckhart eller Moss noget særligt, især Moss virker meget intetsigende. Kingsley gør derimod en meget overbevisende figur i en excentrisk rolle.
Suspect Zero