dragende, sensuel, blodig

6.0
Denne film må siges at være et mesterværk. For det første på grund af den helt fantastiske casting. Brad Pitt leverer et overbevisende portræt af den desperate og plagede Louis, hans udtryksfulde blik siger det hele, selvom jeg med overraskelse synes at han er grim i denne rolle.
Jeg blev vildt imponeret af Kirsten Dunst, som jeg ellers ikke bryder mig vildt meget om. Hendes portrætering af den længselsfulde og lidenskabelige Claudia er ramt lige på kornet, og alligevel formår hun også at tilføje hende en nådesløs grusomhed.
Hvem jeg blev mest positivt overrasket over var Tom Cruise, jeg har ellers aldrig kunne lide Tom Cruise, men han er så helt igennem fantastisk i denne rolle and jeg mig bukke mig. Han er alt hvad jeg har forestillet mig Lestat som. Smuk, nådesløs, tillokkende, kynisk, men hele figuren er sammenidig fyldt med umådelig melankoli.

Musikken underbygger filmens stemning helt fantastisk, og de vidunderlige dekorationer og kostumer er n fryd at se på. Filmen suger med det samme en ind i dens mystiske og gotiske stemning, en blodig fabel, der dog også indeholder en smertelig sorg og smuk kærlighedshistorie. Simpelthen fantastisk!

Jeg synes personligt at slutningen er fed, men kan godt følge dem der ikke synes den passer ind i resten af filmen, for det gør den rent faktisk ikke
En vampyrs bekendelser