Forbandet film!

2.0
Wes Craven og manuskriptforfatteren Kevin Williamson arbejder atter engang sammen, og det er altså ikke et samarbejde, man skal råbe hurra for. Wes Craven er desværre selv blevet forbandet over de dårlige film, og han fortsætter hans dårlige stime. For knap 10 år siden lavede Wes den forrygende underholdende Scream, men intet mesterværk, og siden er manden gået fuldstændig i stå. Wes er nu altid god til at servere en typisk underholdning og ikke for at glemme de billige chokeffekter, som er så forudsigelige efterhånden. Nem underholdning og billige effekter kører Cursed meget på, men hold kæft hvor er det forudsigeligt og plat. Cursed er ikke andet end gennembrugsvare, som er set sådan ca. million gange før, og så stjæler filmen med arme og ben fra andre film, og det trækker jo meget ned, og så er den heller ikke specielt uhyggelig eller godt lavet – de varulve ser meget kunstige ud, og makeuppen er heller ikke imponerende eller skræmmende.

Listen består endnu engang af et uprøvet ungt hold, der klart mangler erfaring OG talent, og det slipper Wes ikke godt fra denne omgang, som han f.eks. gjorde med den første Scream. Skuespillet er meget skidt i Cursed. Det er selvfølgelig meget ærgerligt, at Wes og Williamson ikke får meget mere ud af denne film, men det kommer måske alligevel ikke som et chok, da JEG netop regner Wes for en af Hollywoods gennemsnits instruktør, der ofte laver middelgode film, og der er ofte intet særligt i dem. Det samme gælder forfatteren Williamson, der heller ikke står for nogle mesterlige manuskripter, tværtimod er hans cv fyldt med dårlige og middelgode film.

Alt i alt er Cursed selvfølgelig endnu en dårlig Wes Craven film, virker bedst som en tømmermænds film, og den er da også underholdende, men det hele er bare set så mange gange, at Cursed alligevel føles kedelig. Lad os se, om Wes kan rette op på skaden med hans nye thriller Red Eye, som ser ganske fornuftig ud på traileren.
Cursed