STALLONE LAVER NY ROCKY FILM !

6.0
30 år efter den første film om Rocky har Sylvester Stallone besluttet at tage endnu en omgang som bokseren, der var enormt populær i 70erne og 80erne.

Det er 15 år siden, at den 59-årige Stallone sidst havde rollen som Rocky Balboa. I den nye film vil han desuden skrive manuskript og instruere.

- Vi vil forsøge at fange ånden fra de første film i serien, siger Stallone til branchebladet Variety.

Rocky er ældre, ensom og middelmådig
Den første film om Rocky vandt tre Oscars i 1977, og bokseren, der får en enestående chance for at besejre en konkurrent og genvinde sin selvrespekt, blev et teenage-ikon.

Herefter synes mange fans, at seriens film blev dårligere.

I den kommende historie om Rocky vil bokseren være en ældre og ensom mand, der aldrig helt nåede de sportslige højder, han havde i sigte. Filmen kommer til at fokusere mere på personen Rocky og i mindre grad på begivenhederne i bokseringen.

Ifølge Stallone er denne så vel som de øvrige film inspireret af hans eget liv.

Stallone lader livet give inspiration
- Jeg trækker på mange af mine egne følelser omkring det, at stå overfor det sidste kapitel i ens liv og overvejelserne om, hvordan man gerne vil have, at det skal skrives, uddyber Stallone overfor Variety.

Ligesom Rocky, har Stallone været udenfor rampelyset i nogle år. Han producerede for nyligt et TV-show, hvor amatørboksere kunne vinde en præmie på 1 million dollars.

Indspilningen af den kommende film, der får titlen "Rocky Balboa", begynder i december måned.
Rocky