Ung Mand Med Problemer

4.0
Problemfyldt ung mand (Presley) med talent for at skrive historier, opfordres af rådgiver (Lange) til at forfølge en karriere i den retning. Men det er ikke let at løsrive sig fra sin arv og massere af problemer opstår.

En af Elvis’ klart bedre og mere kvalitative film, som desværre mere hæmmes end hæves af en lille håndfuld middelmådige sange med, indrømmet, forholdsvis poetiske tekster. Men hvor scenariet for hvornår Elvis begynder at synge og at han i det hele taget begynder, virker latterligt og ødelæggende for en film, som man først havde tænkt som helt igennem seriøs og uden musikalske indslag. Det skulle man have holdt fast i og så bare brugt sangene som underlægningsmusik.

Handlingen og personerne er nuanceret, uden dog at være usædvanlige, men fortællingen koncentrerer sig hovedsageligt om filmens unge hovedperson, der kommer fra et socialt belastet hjem og selv har sociale problemer.

Der bydes på gode og også realistiske problemstillinger, selv om dramaet ikke helt kommer til sin ret og folder sig ud til det helt store, og så kan problemstillingerne selvfølgelig virke lidt forældet i vore dage.

Elvis’ spil svinger fra det jævne til det rigtigt gode, man kan mærke han virkelig brænder for at vise hvad han kan i visse scener i filmen, hvor han giver den i bedste James Dean stil. Havde han dog bare fået bedre materiale at arbejde med i fremtiden, så kunne det have set godt ud, men det gik lige modsat.
Vild ung mand