I Wanna Rock 'N' Roll All Nite

3.0
Ung mand (Presley) opdages lidt tilfældigt, og så går turen mod berømmelsens stjerner, men ikke uden problemer.

Presleys anden spillefilm har visse lighedspunkter med hans egen karriere, men handlingen fortælles så løst, at den føles som værende ikke eksisterende og har tilbøjelighed til at forekomme utroværdig.

Elvis spiller alt hvad han kan og gør det i glimt ganske godt, uden at imponere, men får dog vist lidt af det talent han rent faktisk skulle være i besiddelse af. I visse sekvenser spiller han dog direkte rædselsfuldt.

Som film altså en yderst jævn affære, mildt sagt, som måske ikke er uden nogle kvaliteter, men hvor den største formildende omstændighed for at filmen alligevel bliver seværdig og ganske god, er de rigtig gode sange og Elvis fremførelse af disse.

Numre som “Mean Woman Blues”, “Got A Lot O’ Living To Do” og ikke mindst millionsællerten, den lidt vimsede, men meget iørefaldende “(Let Me Be Your) Teddy Bear” er ægte Rock ‘N’ Roll klassikere af bedste skuffe.

Synd der er så få sange i filmen, men all around er dette ikke des mindre den film der forekommer flest gode sange i, og havde det ikke været for dem, havde filmen fået en lavere bedømmelse.
Med knyttede næver