fedt at anmelderne gav den lidt....

1.0
DOOM er helt klart dårligere en nogen film som er baseret på en film!!! Den har ikke spillets referencer men i forhold til fx RESIDENT EVIL blander filmen dårligt med spillet.
SÅ klart står den til * stjerne i mine øjne hvis en avis anmelder skulle anmelde den.

Det er bare fedt at anmendelserne indtil videre har været skod, de siger at den er jernedød osv. De har forstand på de gode gamle PLØK alt HVAD DU SER film,,, nu holder de både øje at filmen har alt for meget af spillets eller at handlingen er for SKOD,,,,,,det er kanon når flere mennesker end dem syntes at filmene er skod !!!,,,,,DE HADER BARE DEN FILMSMAG SOM FILMEN BYDER PÅ; SÅ HYLD ANMELDERNE.....!!!!

Politiken (Søren Vinterberg) 16%
"Kort og godt: Duum! Men det er jo nok heller ikke for det intelligente plots, den dybe følsomheds eller den visuelle skønheds skyld, nogen afsætter 100 minutter af deres liv på dét her."
Jyllands-Posten (Niels Lind Larsen) 33%
"Har man spillet Doom til mere end én seneskedehindebetændelse, vil man være på hjemmebane, men det er ikke en film, man bliver et bedre menneske af."
Ekstra Bladet (Henrik Queitsch) 50%
"...alle andre end den primære målgruppe bør nok springe over."
Cinemazone (Kenneth McNeil) 33%
"...desværre for Doom er instruktør Andrzej Bartkowiak mere interesseret i action, potensforlængende våben, blod og metaltrådsrock end gys. Det bliver lidt trættende i længden." » Læs anmeldelsen...

''LÆS SÆTNINGEN BLIVE BEDRE MENNESKE AF!!!! HAN ER KANON!!! LAD VÆRE MED AT SE FILMEN!!!''

HELT KLAR DEN VÆRSTE ACTION FILM I VINTEREN:....
Doom