Succé!

5.0
Yamakasi. Det er nok den bedste franske film eller, en af de bedste film der overhovedet er blevet lavet. Med den vildeste form for action, spænding og helt igennem unik ''gymnastik''.

De 7 forstads drenge er nogle af de mest seje og super coole personer jeg nogensinde har mødt. Baseball eller Rocket er nok nogen af minde favoritter.

Jeg har kun valgt at give den fem stjerner, da jeg synes at det er synd at vi ikke ser lidt mere til deres ''specielle'' evner. Ville gerne have set lidt mere til Tangos akrobatik, flere kast fra Baseball, flere hurtigheder fra Rocket og ikke mindst flere op og nedturer med Spider.

Men ellers er filmen helt i gennem, flot, gennemtænkt og actionfyldt til det vildeste brag mellem de 7 drenge og lovens lange arm.

Den bedste film nogensinde!

PS. der er kommet en slags efterfølger der hedder, The Great Challenge. filmen er med de samme skuespillere, men handlingen fatter man ikke en bjælle af og den foregår for det meste i Thailand. Men den har også RIGTIG fede scener. Nå ja, det er også samme Intruktør, Ariel Zeituon som har instrueret. Men filmen er meget forvirrende. Tak for denne gang!
Yamakasi - storbyens samurai-krigere