Vellykket Romantisk Komedie

4.0
Syngende racekører (Presley) skal skaffe sig penge til at reparere sin væddeløbsbil for, da han skal deltage i et stort løb. Samtidig benytter han lejligheden til at gøre stærk kur til en ung, smuk svømmelærer (Margret).

Handlingen er strikket sammen efter den typiske Elvis-formel endnu engang, men ”Viva Las Vegas” er alligevel bedre end den gængse Elvis-flick fra denne periode.

Historien hænger fint sammen og er ikke helt så plaget af småfejl og/eller dårlige indfald som andre af hans film. Sangene er gode og underholdende (i filmen). Den kun alt for dejlige og sexy Ann-Margret hæver også filmen en hel del, og hende og Elvis passer godt sammen som filmduo.

Elvis præstation er af den slags der ligger på rygraden og dog, så svinger samspillet med Ann-Magret og de skaber næsten filmmagi.

Det hele er selvfølgelig set før og handlingen minder om andre af Elvis’ film, både fra før og efter denne, men det har sjældent været på højde med her. Det er klart en over gennemsnittet, ganske herlig og let om hjertet romantisk komedie med god musik og tiltalende charme. Det er svært ikke at blive i skønt humor, nyde det og glemme hverdagens små og store problemer for en tid. En dejlig filmkort og godt.

Bilvæddeløbet er i øvrigt enormt flot lavet og godt fotograferet.
Elvis i det store race