Hovedpine vækkende billedorgie!

1.0
Hvis du er interesseret i at blive bombarderet med hurtige billedklip til du får hovedpine af det, så er Domino måske lige noget for dig!

Handlingen er så tynd, at Tony Scott nok fandt ud af, at han måtte ty til smarte lyn-klip og farvemætning for at skjule hvor dårlig og ubetydelig denne film er.

På et tidspunkt blev det bare for meget med springklip, rystekamera, zoom effekter og hurtig spolen frem og tilbage-billedeffekter, at jeg tog mig selv i at tælle sekunderne på hver scene indenfor 5 minutter. (SÅ kedelig var den!) Resultatet var at der er alt fra ét split-sekund til max 3 sekunder. Længere rækker Scott's tålmodighed åbenbart ikke - og så lidt fænger dén historie åbenbart.

Noget andet er, at fortællestilen var direkte irriterende. Lige så snart der kom gang i historien, så blev den stoppet midt i hele skyderiet med en voice-over og et tilbageblik af Keira, hvor hun lige synes, at vi skulle vide, at hun faktisk havde en ret dum mor som lille...!! Total stopklods for filmen indtil flere gange.

Da filmen endelig var færdig, var der ikke en eneste kommentar at høre. Helt stille var der i en næsten fyldt sal. Folk syntes bare at ville ud og trække vejret.

Eneste positive er, at Mickey Rourke og Christopher Walken er med i filmen og spiller fremragende som altid. Dem blir man til gengæld aldrig træt af at se på.
Keira Knightley mangler flere år på bagen før hun kan trække en hovedrolle i en film. Hun er simpelthen ikke overbevisende nok. Hun kan prøve at råbe op og skrige alt det hun vil, for at overbevise os om, at hun baaare er sej, men der ta'r hun grueligt fejl. Hun burde ha nærstuderet Jenette Goldstein's rolle som Private Vasquez i "Aliens", som i mine øjne er den mest coole og toughspillende kvinde i nogen actionfilm.
Domino