Hvad Tænkte De Dog På???

1.0
Indianeren Joe (Presley) vender i slutningen af 1960’erne hjem til sin fødeegn, efter at have været borte i diverse år. Med sig har han en plan om at få familien til at avle kvæg, som de har fået af myndighederne. Ellers bruger han mest tiden på at nedlægge piger og feste.

Pinagtig og særdeles umorsom komedie. Filmen er utilsigtet racistisk og har en yderst tynd historie, hvor handlingen er så svagt opridset, at de fleste må opfatte at der ingen er.

Det er dundrende kedeligt og aldeles ligegyldigt. Der spilles ringe og indfaldene er så fantasiforladte, at det grænser til det skamløse.

Der synges få sange og de er ikke værd at fremhæve, med undtagelse af den i indledningen, den er ok og giver håb om noget bedre end dette makværk vi får serveret.

En af den slags film ingen gider se færdig, medmindre man er fanatisk Elvis-fan og selv der kun af selv samme grund og ikke filmens ”kvaliteter”. Den er virkelig enormt dårlig, selv for en Elvis-film. Total fladpandet og dybt fornærmende, både mod sit publikum og alle medvirkende.
Stay Away, Joe